Om Ärkeängeln Mikael

Jag visste inte så mycket om änglar fram till för ett par år sedan, då jag läste Lorna Byrnes böcker “Änglar i mitt hår” och “Trappor till himlen”. Jag blev fascinerad av änglarna och ville lära mig mer. Plötsligt fanns det fjädrar överallt i vår lägenhet och det tog jag som ett gott tecken!

Numera är min bästa vän i änglavärlden Ärkeängeln Mikael. Han känns så väldigt trygg och är till stor hjälp när än jag behöver honom.

  • Om jag känner mig otrygg ber jag att han kommer och övervakar och står bredvid mig. Jag ser honom som jättestor och med ett stort svärd.
  • Om jag behöver lugn och ro när jag mediterar så ber jag också om att han ställer sig vid min sida. I vår lägenhet har vi en hel del aktivitet och det känns inte så bra om jag känner att nån kommer och står och stirrar på mig när jag mediterar, och då ber jag att Ärkeängeln Mikael ställer sig vid min sida och håller bort obehöriga.
  • Om jag känner att vår lägenhet behöver en ordentligt rening från energier ber jag att Ärkeängeln Mikael renar det med sitt svärd. Då ser jag honom framför mig gåendes från rum till rum för att rena.
  • Ibland har jag känt en stor ångest för någonting, och då har jag bett ÄM lugna mig. Jag vet inte om det är han eller någon annan ängel lämpad för just det ändamålet, men jag får alltid hjälp (ibland av dem, ibland hjälper de mig via en annan människa, till exempel min sambo).
  • Om jag är i en knepig situation med någon ber jag ÄM att klippa av banden den personen har till mig. Mellan oss människor finns det energiband, och ibland är dessa band inte särskilt hälsosamma, till exempel om någon är väldigt beroende av en på ett negativt sätt. Då föreställer jag mig att ÄM klipper av dessa band en efter en.

Jag känner att man inte kan be för mycket hjälp av änglarna, de finns där för att hjälpa oss, också för de små sakerna!

michael

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s