Om specialistänglar.

ang

I Lorna Byrnes böcker nämns olika typer av änglar, skyddsänglar, ärkeänglar och så specialistänglarna. Jag blev nyfiken på dessa sistnämnda, och bestämde mig att prova. Lorna Byrne skriver i sina böcker att det är enkelt att kontakta dessa änglar, det är bara att be om att få deras hjälp så kommer de. En specialistängel hjälper dig och står vid din sida så fort du ber om det, när du behöver hjälp i en specifik situation eller med något särskilt du står inför.

Jag beslöt mig för att be om hjälp med vår resa utomlands. Jag bad om att få en specialistängel som kunde stå vid vår sida från resans början till dess slut, att allt skulle gå bra med flygen och att vi skulle få en bra resa där vi kunde koppla av och glömma bort vår stress. Genast när jag bad om det fick jag en syn med en ängel vid min sida med en gammaldags koffert i handen! Vi fick en alldeles underbar resa, vi hade inga problem överhuvudtaget, tvärtom tur med det mesta.

Förutom detta har jag bett om specialistänglahjälp lite då och då. Jag var tvungen att gå på en stenhård diet och bad om hjälp med den, då fick jag en syn av en ängel vid min sida med ett äpple i handen. Jag behövde hjälp med intervjuer, och fick då en ängel med ett skrivblock i handen. Jag bad om hjälp med att skriva, och fick då en ängel med en fjäderpenna. Jag är så oerhört tacksam för denna hjälp, och jag rekommenderar verkligen att prova på!

Leave a comment